Львовская область (Изменить регион)
Львов, Львовская область, добавлено 25 марта 2013 в 16:39, номер 167081

Техніка релаксуючого масажу враховує взаємовідносини між органами психіки і м'язовою тканиною. Наша фізіологія така, що в момент нервового напруження, напружуються і м'язи, а їх зайва напруга згубно впливає на психічне самопочуття. Релаксуючий масаж спрямований на відновлення гармонії душі та тіла.

Релаксуючий масаж ідеальний і необхідний при перевтомі, хронічній втомі, недосипанні і безсонні, довготривалих розумових і фізичних навантаженнях, нервових напругах. Такий масаж нормалізує циркуляцію енергії в тілі людини.

Релаксуючий масаж знімає неспокій і втому, позбавляє від зайвої м'язової напруженості, нормалізує кровообіг і циркуляцію внутрішньої енергії, позбавляє від болю.

Вже після декількох процедур релаксуючого масажу відновлюється працездатність, повертається гарний настрій, любов до життя.

Релаксуючий масаж ідеальний для людей будь-якого віку і різного роду діяльності.

Для кращого результату комбіную різні методики. Це елементи класичного, шведського, іспанського, масажу, мобілізація в суглобах, м'яка робота з хребтом. Досвід понад 7 років, освіта в наявності. Можливий виїзд до вас. Помірні ціни: 1год. - 80гр., 1,5год.-120гр. 0975147384 Юрій. Звертайтесь.

Масаж релаксуючий, розслабляючий
40.00 грн.
информация о продавце
0975 XXXX
Львов, Львовская область
massage379
характеристики объявления
Объявление от: Частное лицо
Состояние: Новое
Тип: Предложение