Львовская область (Изменить регион)
Львов, Львовская область, добавлено 25 марта 2013 в 16:38, номер 167057

Пацієнти, що страждають гіпертонією першого ступеня, використовуючи прилад протягом 3-5 хвилин, досягають пониження тиску.


Володіє подвійним регулюючим ефектом : При підвищеному тиску – понижує до норми, а при зниженому тиску – підвищує до норми.


Показання: порушення артеріального тиску, головний біль та інші больові синдроми, мігрень, себорея, облисіння і гніздова плішивість, запаморочення, хвороби серця і вінцевих артерій. Стимуляція роботи мозку, поліпшення пам'яті. Швидке поліпшення симптомів себореї, облисіння і гніздової плішивості. Використання приладу надовго зберігає контроль за себорейним облисінням і гніздовою плішивістю. У людей рано посивілих після застосування приладу спостерігається поступове потемніння волосся. Одночасно прилад має і профілактичну дію на виникнення симптомів себореї і випадання волосся, також стимулює кровообіг шкіри голови, покращує живлення волосяних мішечків, покращує ріст волосся. Даний прилад придатний для використання студентами, щоб стимулювати циркуляцію крові в корі головного мозку, знижувати позитивні заряди в області голови; він укріплює мозок, покращує пам'ять, підвищує імунітет і т.д. Що стосується людей середнього віку і молоді, то, використовуючи даний прилад, можна попередити гіпертонію, серцево - судинні захворювання та інші. Показання: порушення артеріального тиску, головний біль та інші больові синдроми, мігрень, себорея, облисіння і гніздова плішивість, запаморочення, хвороби серця і вінцевих артерій. Стимуляція роботи мозку, поліпшення пам'яті.


Спосіб застосування: Перед застосуванням приладу рекомендуємо зміряти артеріальний тиск, після сеансу лікування, відпочивши 10 хвилин, знову зміряти артеріальний тиск і порівняти. Як правило, артеріальний тиск знижується на 10-30 одиниць. Користуючись приладом протягом 15-20 днів, можна стабілізувати артеріальний тиск.



Апарат для нормалізації і лікування артеріального тиску
996.00 грн.
информация о продавце
0950 XXXX
Львов, Львовская область
Сергій Валентинович
характеристики объявления
Объявление от: Частное лицо
Состояние: Новое
Тип: Предложение