Львовская область (Изменить регион)
Львов, Львовская область, добавлено 26 октября 2012 в 08:20, номер 1588

Пропонуємо Вашій увазі продукт вітчизняного виробництва – рідкісний біостимулятор «ПЕЛОБІШОФІТ». Виготовлений з лікувальних грязей Куяльницького лиману та екологічно чистого, нетоксичного природного розсолу йод-бром-хлормагнієвого типу.
Призначений для зовнішнього вживання у вигляді компресів, ванн, електрофорез, а також як біостимулюючі добавки до ванн, забезпечуючи «курорт вдома» .
У складі «ПЕЛОБІШОФІТ» міститься більше тридцяти макро- і мікроелементів (бром, йод, кальцій, кремній, мідь, кобальт, калій, срібло…), біогенні стимулятори органічного походження, сірководень та інші хімічні речовини, що містяться в лікувальних грязях і розсолі .
«ПЕЛОБІШОФІТ» допомагає загоєнню ран, клітинний і гуморальний імунітет, підвищує загальну стійкість організму. Володіє ефективною протизапальною, протинабряклою, розсмоктуючою, десенсибілізуючою, знеболюючою і біостимулюючою дією.
При вживанні у вигляді добавок до ванн нормалізує сон, знімає стреси, нормалізує гомеостаз, підвищує фізичну і розумову активність, створює відчуття бадьорості, усуває депресію, різко підвищує працездатність організму .

Рекомендації до застосування:
– захворювання опорно-рухового апарату;
– захворювання нервової системи;
– шкірні захворювання;
– ЛОР-захворювання;
– стоматологічні захворювання.

В основі механізму дії препарату лежить пряма дія хімічних і фізичних чинників на нервові закінчення шкіри, всмоктування через шкіру і нервові оболонки мікроелементів і біогенних стимуляторів, а також нормалізація і підвищення біоенергетики організму шляхом дії на акупунктурні точки шкіри.
Добавка 0.5-1 літри препарату до ванн дозволяє організувати кожному «курорт вдома» .

1.00 грн.
информация о продавце
XXXX
Львов, Львовская область
Дружба
характеристики объявления
Объявление от: Частное лицо
Состояние: Новое
Тип: Предложение