Львовская область (Изменить регион)
Львов, Львовская область, добавлено 28 марта 2013 в 12:25, номер 253978

УНІВЕРСАЛЬНІ КОТЛИ

Пристосовані до спалювання УНІВЕРСАЛЬНІ КОТЛИ

гірших ґатунків кам'яного вугілля, штибу, брунатного вугілля, торфу, дров тощо. Вони можуть поставлятися в сегментах та складатися в котельній користувача. Ці котли безпечні у експлуатації. Котли потужністю понад 560 кВт ми виконуємо під індивідуальне замовлення.


Котли uks виробляються з потужністю: 12-560 kW, відповідають критеріям енергетично-екологічного стандартів. Вони оснащені вентилятором і мікропроцесорним регулятором, керуючим роботою котла. Це в значній мірі впливає на підвищення продуктивності котла, полегшує обслуговування, підтримує задану температуру і регулює роботу циркуляційного насоса. Сучасна конструкція і система дистрибуції дозволяють спалювати тверде паливо «верхнім»і«нижнім» методом. Це в значній мірі впливає на зменшення забруднення довкілля. Замість стандартної регуляційної автоматики і вентилятора, в котлах можна монтувати регулятор тяги, що знижує ціну всього устаткування. Котли відрізняються дуже великий топкової камерою, яка забезпечує комфорт і отримання завантаження значно більшою, ніж в інших котлах того ж типу. Результатом є тривала постійна горючість при одноразової завантаженні топки. Залежно від застосованого палива з регулюючою автоматикою, котли працюють в «середньо-цілодобової» системі, тобто завантаження палива здійснюється раз на добу. Широка завантажувальна дверцята забезпечує можливість завантаження в камеру спалювання досить великих шматків палива.

Варто відмітити, що будь-яка з моделей котла має сучасний дизайн. Крім того, котли центрального обігріву від фірми Biadala характеризуються високими екологічними показниками і економністю користування, так як в якості палива можна використовувати не лише дрова, але і деревні відходи, торф’яні та тирсові брикети.


Основний акцент в конструкції твердопаливних котлів був зроблений на комфорті та безпеці. Вирішуючи придбати для своєї нової дачі чи заміського будинку побутовий котел Biadala, Ви отримаєте безліч можливостей: зможете розповсюджувати тепло і енергію в будь-якому приміщенні, регулювати температуру в міру необхідності. Плюс до всього, не будуть переноситись пилюка і повітря, як, наприклад, в системах повітряного обігріву.


Твердопаливний котел Biadala буде по-справжньому ефективним для Вашого дому, поєднуючи в собі такі важливі властивості, як простота в експлуатації та естетика зовнішнього вигляду. А високий рівень безпеки ще більше запевнить Вас у правильному виборі – виборі котла центрального обігріву Biadala

Котел котли "Biadala" універсальні європейської якості 42кВт гарантія,сервіс
информация о продавце
3806 XXXX
Львов, Львовская область
eurokotly
характеристики объявления
Объявление от: Частное лицо
Состояние: Новое
Тип: Предложение