Львовская область (Изменить регион)
Львов, Львовская область, добавлено 28 марта 2013 в 12:25, номер 253974

Побутові компактні твердопаливні котли Biadala


Представлені моделями потужністю від 12 до 560 Вт, які призначені для обігріву не лише побутових приміщень, але й для громадських та великих промислових площею від 50 до 3990 м2. Основні переваги твердопаливних котлів Biadala: довготривалий термін горіння (12-24 годин), невибагливість до якості пального (дрова із вологістю до 30-35%), високий ККД(86%), довгий термін служби та ін.


Варто відмітити, що будь-яка з моделей котла має сучасний дизайн. Крім того, котли центрального обігріву від фірми Biadala характеризуються високими екологічними показниками і економністю користування, так як в якості палива можна використовувати не лише дрова, але і деревні відходи, торф’яні та тирсові брикети.


Основний акцент в конструкції твердопаливних котлів був зроблений на комфорті та безпеці. Вирішуючи придбати для своєї нової дачі чи заміського будинку побутовий котел Biadala, Ви отримаєте безліч можливостей: зможете розповсюджувати тепло і енергію в будь-якому приміщенні, регулювати температуру в міру необхідності. Плюс до всього, не будуть переноситись пилюка і повітря, як, наприклад, в системах повітряного обігріву.


Твердопаливний котел Biadala буде по-справжньому ефективним для Вашого дому, поєднуючи в собі такі важливі властивості, як простота в експлуатації та естетика зовнішнього вигляду. А високий рівень безпеки ще більше запевнить Вас у правильному виборі – виборі котла центрального обігріву Biadala.

Твердопаливні котли тривалого горіння універсальні Biadala 27квт
информация о продавце
3806 XXXX
Львов, Львовская область
eurokotly
характеристики объявления
Объявление от: Частное лицо
Состояние: Новое
Тип: Предложение